Våra Tjänster

Vi på Västerås Flyttningsbyrå erbjuder en mängd olika tjänster till våra privat
och företagskunder. Från stora företagsflyttar till tunga lyft och möbelmontering
– Det här gör vi:

Vi har stor vana av kontorsflyttar och genom åren har vi hjälpt tusentals företag med deras flytt. Vår erfarenhet av kontorsflyttar är stor och för oss finns det inga problem kring en flytt utan vår policy säger att det alltid finns en lösning. Så om man vill anlita en flyttfirma bland alla flyttfirmor som finns på marknaden så kan man vara säker på att om ni anlitar oss går flytten smidigt och professionellt till.

Vi tar hand om ert privata bohag med omtanke och varsamhet, allt från den lilla lägenheten i stan till den stora villan på landet. Vi hjälper dagligen privatpersoner med deras flyttar. Så om man vill ha hjälp av en flyttfirma som har vana och erfarenhet väljer man oss.

Vi kan  erbjuda magasinering i träcontainers ca 9 kbm som passar för bohag och diverse som skall lagras under längre tid. Dessa containers står i varma larmade och kameraövervakade lokaler på Bastborregatan 11 Västerås.

Vi utför allt från kontorsstäd till flyttstädning. Vi har noga valt samarbetspartners som tar hand om alla våra städningar samt att vi har nöjd kunds garanti på våra städningar.

Vi både säljer och hyr ut allt material som själv-flyttaren kan behöva till sin flytt.