Frågor och svar vid flytt 

Att tänka på 

Frågor och svar vid flytt

Vi både säljer och hyr ut allt material som gör- det-själv-flyttaren kan behöva till sin flytt. Kontakta oss för prisuppgifter och eventuella övriga frågor.

Frågor och svar vid flytt

Som köpare av flyttjänster finns det en hel del att tänka på. Vad är det viktigaste för mig att tänka på?
Här kommer några av de frågor som vi ofta får.

1. En flyttfirma är mycket billigare än alla andra – Varför det?
Svar: Om en flyttfirma är mycket billigare än alla andra på marknaden, bör man se upp! Detta kan innebära att allt kanske inte sköts ordentligt t.ex. – företaget kanske saknar trafiktillstånd, saknar giltiga transportförsäkringar kanske till och med saknar F-skatt eller ännu värre bolaget kanske inte ens är registrerat. Som konsument bör man vara uppmärksammad på varför någon är billig eller mycket billigare än andra liknande företag på marknaden.

2. Jag har en kompis som har en bil och kan göra min flytt billigt! Det är väl bra?
Svar: Nej absolut inte! Tänk om kompisen ramlar och gör sig illa, då står han helt utan försäkringar mot olycksrisken samt flyttgodset. Så detta är alltså ingenting vi rekommenderar då det är mycket som kan inträffa vid en flyttning. Anlita därför alltid en seriös flyttfirma.

3. Jag tänkte låna material av en kompis och flytta själv – Det är väl billigt och bra?
Svar: Oj det finns mycket farliga saker som du behöver tänka på. Ett piano exempelvis är en tunga pjäs och man bör inte flytta saker om man inte vet vad man sysslar med. Se svaret på fråga 2.

Detta är bara ett litet utdrag av  vad man bör tänka på som kund för att undvika skador på sina vänner, samt slippa en massa onödiga problem i samband med sin flytt.  Vi vill också informera kunderna om de problem som faktiskt finns i flygbranschen. Vill du hitta en flyttfirma som är seriös, anlita oss på Västerås Flyttningsbyrå. Vi finns för dig!

Intresserad av att flytta ditt hem? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!